Ervaringen

Ervaringen

 

Laura

 

Ik had al langere tijd last van mijn “artrose”knie. Bij koud weer zelfs heel veel last en op een gegeven moment kon ik haast niet meer vooruit.

Goke heeft mij toen een Quantum Touch behandeling gegeven. Wat een verademing! Wat een heerlijke behandeling ook!

 

Je voelt je bloed weer doorstromen en de pijn zakte ook langzaam weg.

Na een paar dagen kon ik weer voorzichtig mijn dagelijkse wandelingen oppakken.

 

Dank je wel Goke voor je hulp en ik kom zeker bij je terug voor eventuele verdere behandeling!

 

Ik beveel Goke van harte aan bij die mensen die misschien nog twijfelen! Ik heb er in ieder geval veel baat bij gehad en voel me bij Goke zeer op mijn gemak!

 

_________________________________________________________________________________________

 

Jaap

 

Gistermiddag de genietende ontvanger geweest van een Reiki-behandeling door Goke Zwart (http://thefourelements.nl/index.html). Bijzondere ervaringen (die uiteraard persoonlijk getint zijn en dus voor iedereen potentieel anders) waaronder het letterlijk zién opklaren van de kleuren der eigen chakra's die weer gaan "stromen" (er zaten heel wat energieblokkades binnenin), en vooral ook hoe rustgevend het was toen ze m'n hoofd in haar handen nam en het daarin liet rusten... een gevoel van vertrouwen en overgave aan een "moederlijk iets". Je voelt echt dingen in lichaam en ziel gebeuren, en heel rustgevend was hoe het gedachtencircus in m'n op hol geslagen brein zichzelf verstilde en de geschifte clowns en acrobaten binnenin het schedeldak een uurtje pauzeerden en hun kop hielden. Voor mij was het een heerlijk uur van helemaal niets "doén", en alléén maar "zíjn". Heel vredig en mooi

 

_________________________________________________________________________________________

 

Monique

 

Vandaag heb ik een heerlijk ontspannende massage therapiebehandeling gehad waarin alle stress van de verdrietige gebeurtenissen van de laatste tijd en de

verkrampte spieren goed losgemaakt werden. Ik heb de rest van de dag een lekker relaxed 'lopen op wolken' gevoel gehad. Dank je wel Goke!

 

--------------------------